Jäsenet

RFID Lab Finland ry on Suomen ainoa etätunnistustekniikan kaupalliseen hyödyntämiseen erikoistunut yleishyödyllinen toimija. Tehokas verkostomme tuo yhteen etätunnistustekniikan ratkaisuntuottajat, hyödyntäjät sekä muut etätunnistuksesta kiinnostuneet. Jäsenyys tarkoittaa yrityksellesi toiminnan tehostumista ja uutta liiketoimintaa!

Aksulit

Aksulit auttaa yrityksiä tehostamaan heidän vaihto- ja käyttöomaisuuden hallintaa monipuolisten järjestelmien avulla.

Bonwal

Bonwal on mobiilipalveluja- ja sovelluksia suunnitteleva ja toteuttava yritys. Palvelumme avulla voit luoda ja hallinnoida mobiilipohjaisia sisältöjä ja palveluja.

CoreIoT

Visiomme on antaa asiakkaillemme mahdollisuus parhailla antenniratkaisuilla. Takaamme antennin suorituskyvyn antennisuunnittelulla, simuloinnilla ja testausosaamisella

Enersense

Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ensisijainen ja monipuolinen kumppani energia-alan murroksessa.

Feedback

Feedback Oy on yrityksesi väylä kustannustehokkaisiin ja ekologisiin henkilön etätunnistusratkaisuihin ja tuotteisiin. Vankkaa osaamista jo vuodesta 1978.

Fidera

Mahdollistamme monenlaisen tiedonkeruun ja analytiikan yhdistäen erilaisia sensori- ja videoanalytiikan työkaluja innovatiivisesti ja kustannustehokkaasti. Palvelumme sopii hyvin kohteisiin, joissa ihmisiä, tavaroita, eläimiä, palveluita tai työvaiheita halutaan seurata, valvoa ja monitoroida reaaliajassa.

GS1 Finland

GS1 Finland on osa maailmanlaajuista GS1-organisaatiota, joka on vahvasti läsnä sinunkin arjessasi: kaikkialla tunnetun GS1-viivakoodin tuttu piippaus kuullaan muun muassa kauppojen kassoilla joka päivä yli 6 miljardia kertaa ympäri maailman.

Helsingin kaupunginkirjasto

Helsingissä kirjasto on lähellä. Sen takaavat 37 toimipistettä ja kaksi ympäri kaupungin kulkevaa kirjastoautoa.

Idesco

Idesco Oy on RFID-teknologian asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotteitamme ovat RFID-lukijat ja -tunnisteet, matkapuhelimella sisäänpääsyn mahdollistavat mobiilitunnistusratkaisut, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit ja RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet.

ifm electronic

ifm electronic tarjoaa rfid-ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Myös IP-suojausluokitellut lukijat vaativiin olosuhteisiin. LF / HF / UHF -lukijat useilla rajapinnoilla.

Innovoi

Innovoi Oy on RFID-tunnisteiden suunnitteluun erikoistunut yritys. Tarjoamme NFC ja UHF / RAIN RFID tunnisteiden suunnittelua vaatimusmäärittelystä prototyyppitunnisteisiin.

Inoptics

Oulun teknologiakylässä toimiva Inoptics Oy on perustettu 1989 VTT:n spin-offina. Alkuvuosinaan Inoptics keskittyi erilaisten teollisuuden mittalaitteiden kehittämiseen. Nykyisin Inoptics Oy keskittyy yhdessä sovelluskumppaneidensa kanssa vaativien kohteiden, erityisesti rakennustyömaiden langattomaan työaikaseurantaan sekä verottajaraportoinnin läsnäolotietojen keruuseen.

KaseNet

KaseNet vastaa Kaustisen seutuverkon ylläpidosta, tuottaa ja ylläpitää erilaisia verkkopalveluja Kaustisen seutukunnan alueella ja lähikunnissa.

Lasermark

Lasermark on lasermerkintään erikoistunut suomalainen yritys. Olemme olleet kehittämässä lasermerkintää liki 30 vuotta, joten meillä on vahvat näytöt alan osaajana.

Limowa

LIMOWA on valtakunnallisesti toimiva logistiikan kehittämis- ja yhteistyöverkosto. Toiminnassamme on mukana logistiikan ammattilaisia monelta eri sektorilta. Meitä kaikkia yhdistää halu nähdä logistiikka kilpailuetuna sekä tahto ja kyky kehittää suomalaista logistiikkaa entistä kilpailukykyisemmäksi.

Logy

LOGY on hankinnan ja logistiikan innovatiivisten ja aktiivisten osaajien yhdistys. Vahvistamme alan osaamista, arvostusta ja yhteiskunnallista merkitystä sekä vauhditamme organisaatioiden kilpailukykyä.

Metatavu

Tarjoamme ketterää sovelluskehitystä ja fiksuja, hyvin muotoiltuja digiratkaisuja palveluna. Autamme asiakkaitamme softan, datan ja palvelumuotoilun avulla. Ratkaisemme yhdessä monimutkaisetkin haasteet ja tartumme tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

PPK-Sähkö

Olemme sähköalan yritys, jonka osaamisalueena ovat talotekniikka ja talotekniikan hallinta, rakennusautomaatio, sähkösuunnittelu, sähkötyöt, sähköasennukset, sähköurakointi ja sähköajoneuvojen lataus.

Riffid

Olemme vuonna 2010 perustettu teknologia-alan palveluyritys. Toimimme laaja-alaisesti radiotaajuisen tunnistustekniikan eli RFID:n ympärillä.

Starcke

Starcke Oy on maailman vanhin holografia-alan yritys. Tarjoamme laajan valikoiman RF varashälyttimiä, RFID tuotteita sekä niiden aplikointia, koodausta ja seurantaa sekä hologrammeja.

Voyantic

Voyantic on alansa markkinajohtaja, jonka järjestelmiä on myyty maailmanlaajuisesti yli 1000 kappaletta noin 30 eri maahan. Lähes kaikki alan johtavat RFID-teknologiatoimittajat käyttävät Voyanticin laitteistoa ja ohjelmistoja tuotekehityksessä, tuotannossa tai molemmissa.

YOKA

YOKA on ketterä ja verkostoitunut palveluyritys, joka toteuttaa konsultointi- ja projektitehtäviä. Meillä on vuosikymmenien kokemus ja näytöt menestyksellisistä toimeksiannoista liittyen erityisesti tuotannollistamiseen, tuotantoonsiirtoon, valmistus- ja hankintaketjujen rakentamiseen ja tuotteiden elinkaaren hallintaan.