RFID Lab Finland jäsenyys

RFID Lab Finland ry on Suomen ainoa etätunnistustekniikan kaupalliseen hyödyntämiseen erikoistunut yleishyödyllinen toimija. Tehokas verkostomme tuo yhteen etätunnistustekniikan ratkaisuntuottajat, hyödyntäjät sekä muut etätunnistuksesta kiinnostuneet. Jäsenyys tarkoittaa yrityksellesi toiminnan tehostumista ja uutta liiketoimintaa!

Nyt on mahdollisuus kokeilla jäsenyyttä veloituksetta. Kokeilujäsenyys katkeaa automaattisesti, jos et halua jatkaa jäsenenä!

Kysy kokeilujäsenyyden edut ja palvelut info@rfidlab.fi

VERKOSTOJA, MARKKINOINTIA, ASIAKKAITA, TIETOA, OSAAMISTA

RFID Lab Finland ry:n jäsenyys tuo mukanaan monia etuuksia, jotka edistävät yrityksesi markkinointia, asiakashankintaa sekä verkostoitumista.Jäsen saa helposti apua ja yksilöllistä lisätietoa RFID-tekniikasta, sen kehityksestä ja mahdollisuuksista.
Jäsen on osa Suomen etätunnistusalan verkostoa ja voi vaikuttaa yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Jäsenetuja mm:

• Konsultointi Yhdistys tarjoaa kaikille jäsenilleen yksilöllistä konsultointia tunnistustekniikkaan ja liiketoimintamalleihin liittyvissä asioissa.
  • Kehityshankkeisiin osallistuminen Jäsenorganisaatio voi osallistua RFIDLabin luomiin hankkeisiin, joilla edistetään RFID-teknologian käyttöönottoa.
  • Demohuonetoiminta Jäsenillä on oikeus tuoda etätunnistusaiheisia tuotteitaan ja markkinointimateriaalia yhdistyksen näyttelytilaan.
    Näyttelytilassa vierailee vuosittain satoja asiakkaita ja jäsenet saavat vierailijalistat käyttöönsä kuukausittain.
  • Näkyvyys Jäsenorganisaatio on näkyvillä kaikessa RFIDLabin toiminnassa, verkkosivuilla Suomen etätunnistusalan toimijoiden listalla, tiedotuksessa sekä tapahtumissa.
  • Tapahtumat Jäsenorganisaatioilla on mahdollisuus tuottaa ohjelmaa sekä osallistua näytteilleasettajana yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, konferensseihin ja seminaareihin.
  • Koulutus Jäsenorganisaatioiden henkilökunta saa aina alennuksen RFIDLabin järjestämiin koulutuksiin sekä 1-2 kpl ilmaispaikkoja vuosittain.
    Jäsenet voivat myös ostaa edullisen koulutuspaketin henkilökunnalleen.
  • Verkostoituminen Yhdistyksen jäsenenä tapaat ratkaisuntuottajia ja asiakkaita jäsenten kevät- ja syyskokouksissa sekä voit osallistua toimiala- tai teknologiaryhmien työskentelyyn ja tapaamisiin.
  • RFID-asiantuntemus Jäsenenä pysyt kartalla alan suunnasta ja tuulista. Luomme ja välitämme tietoa tunnistustekniikan alalta jäsenillemme.
  • Edunvalvonta Seuraamme alaa koskettavaa lainsäädäntöä ja standardointia. Pyrimme vaikuttamaan niihin siten, että etätunnistustekniikalla voi tehdä laajamittaista turvallista ja kannattavaa liiketoimintaa.
  • Business leadit RFIDLab neuvoo vuosittain satoja etätunnistustekniikan hyödyntämisestä kiinnostuneita yrityksiä, joista osasta kehittyy jäsenistölle lähetettävä business lead.

Jäseneksi liittyminen:

• Yhdistys ottaa mielellään uusia omistajajäseniä!
  • Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen yritys tai yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.
  • Jäsenyyttä haetaan täyttämällä hakemuslomake ja lähettämällä se yhdistykseen info@rfidlab.fi
  • Hakemukset käsitellään seuraavassa mahdollisessa hallituksen kokouksessa. Jäsenyys astuu voimaan välittömästi hallituksen hyväksymisen jälkeen.
  • Vierailu yhdistyksen demohuoneessa ja tapaaminen henkilökunnan kanssa ennen jäsenyyden hakemista on suositeltavaa.

RFIDLab Finland ry säännöt
RFIDLab Finland ry jäsenhakemus

RFIDLab

Jäsenedut Jäsen Plus-jäsen
Konsultointi
Kehityshankkeisiin osallistuminen ●*
Demo/esitteet demohuoneeseen
Näkyvyys logotaulussa / nettisivuilla
Roadshow (näyttelleasettaja / puhuja) maksullinen ilmainen
Alennus maksullisiin tapahtumiin -30 % -50 %
Osallistumismahdollisuus yhteismessuille
Ilmaispaikka koulutukseen vuosittain 1 kpl 2 kpl
Päivän sisäinen RFID-koulutus 5-10 osallistujalle 990 € (+ matka- ja majoituskulut)
Osallistumismahdollisuus toimiala- tai teknologiaryhmiin
Mahdollisuus käyttää demohuonetta omiin kokouksiin
Yhdistyksen jäsenposti
Mahdollisuus tuottaa sisältöä jäsen- tai asiakaskirjeisiin
Verkostoituminen ( jäsenkokoukset jne. )
Business-leadit
Listat demohuonevierailijoista
* hankekohtaisesti
Yritysjäsenten vuosittainen jäsenmaksu määräytyy liikevaihdon perusteella. Jäsen Plus-jäsen
Liikevaihto Jäsenmaksu Jäsenmaksu
Yli 5 milj. € 1 575 € 5 145 €
1-5 milj. € 1 575 € 3 045 €
0,5-1 milj. € 825 € 1 575 €
Alle 0,5 milj. € 275 € 525 €
Yleishyödylliset yhteisöt, oppilaitokset ja tutkimuslaitokset 1 575 €
Jäsenmaksuun lisätään voimassa oleva alv.