RFID kulunvalvonnassa ja työajanseurannassa 12.12.2019

Koulutusseminaarissa käsitellään etätunnistuksen (RFID, mobiili-RFID eli NFC) hyötyjä ja mahdollisuuksia kulunvalvonnassa ja -seurannassa. RFID-pohjaisen kulunvalvonnan avulla voidaan luopua avainnipuista ja lukkojen sarjoittamisesta. Tällaiset järjestelmät soveltuvat erittäin hyvin liikkuvalle työvoimalle, sillä pääsyoikeudet voidaan luoda automaattisesti työtehtävien perusteella. Henkilöiden lisäksi RFID:tä voidaan käyttää ajoneuvojen kulunvalvonnassa.  RFID:tä hyödynnetään myös erilaisissa yleisötapahtumissa ja kutsuvierastilaisuuksissa.
Koulutus sisältää etätunnistuksen perusteiden lisäksi runsaasti erilaisia syventäviä case-esimerkkejä. Kouluttajan lisäksi kuulemme alan johtavia asiantuntijoita.

Koulutusseminaari on suunnattu kiinteistöalalle, huoltoyhtiöille, isännöitsijöille, toimitilayrityksille, satamatoimijoille, kaivoksille, tapahtumajärjestäjille sekä kaikille toimijoille, jotka ovat kiinnostuneet kulunvalvonnan ja työajanseurannan toteuttamisesta etätunnistuksen avulla.

Aika:
12.12.2019 klo 9.00–16.00

Paikka:
RFID Lab Finland ry, Leiritie 1, 01600 Myyrmäki, Vantaa

Hinta:
495 € (+ alv 24 %), hinta sisältää lounaan, kahvitukset sekä kurssimateriaalit.
Yhdistyksen jäsenille koulutus jäsenetuhintaan.

Ilmoittautumiset 6.12. mennessä
sähköisellä lomakkeella tai sähköpostitse ilmoittautumiset(at)rfidlab.fi

Huom. Koulutusseminaari järjestetään pienryhmissä, joten paikkoja on rajoitetusti. Varaa omasi heti!

Kouluttajana toimii RFID Lab Finland ry:n teknologiapäällikkö Sami Isomäki, mutta kuulemme myös alan johtavien yritysten asiantuntijoiden puheenvuoroja.

Koulutusseminaarin sisältö:

  • RFID perusteet
  • kulunvalvonnan laitteistot
  • mitä etuja sähköisen lukituksen tuomalla joustavuudella saavutetaan
  • rakennusalan RFID-veronumerokortti (Valtti-kortti)
  • palkanlaskentatoimen tehostaminen automaattisella työajanseurannalla
  • ajoneuvojen kulunvalvonta – ja seuranta (tehdasalueet, satamat, parkkihallit)
  • tiemaksut ja ajoneuvoverot
  • työntekijöiden seuranta vaarallisissa työympäristöissä

Vierailevat asiantuntijat:

  • Vahvistetaan myöhemmin

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua 7 päivää ennen koulutuksen alkua, jolloin peritään 50 % koulutuksen hinnasta. Jos peruminen tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tai henkilö jättää tulematta tilaisuuteen, peritään koko osallistumismaksu ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta poisjäännin syyksi. Ilmoittautumisen voi myös siirtää toiselle henkilölle ilmoittamalla uudet osallistujatiedot 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Kaikista osallistumiseen liittyvistä muutoksista pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset(at)rfidlab.fi.

RFIDLab Finland ry varaa oikeuden ohjelman muutoksiin.